KAJ POMENI KIMAKI ?

KIMAKI je sestavljenka imen mojih kosmatih družinskih članov, Kira, Marleya, Maše in Kike, ki so me vodili do vprašanj, na katera mi nihče ni znal odgovoriti. Odpirali so mi vrata do znanj in spoznanj glede odnosa do živali, njihovih čustev, duše ter me vodili do ugotavljanja napačnih predstav in napačno 'naučenih dejstev' o zdravi prehrani, vedenju in, in….. Pripeljali so me do pravih ljudi ob pravem času, ki so znali odgovarjati na moja vprašanja in mi pokazali tudi druge možnosti od obstoječih.

(Ob tej priložnosti: HVALA dr. Krušič, Indira, dr .Yao, Ga. Snow, Katja, G. Kurent,  Jan, Urška in seveda vsi domači in prijatelji…).

KDO SEM PA JAZ IN KAJ DELAM?

Več let sem preživela vsaj 8 ur na dan v okviru multinacionalk in moderne medicine, kjer sem vedno bolj opažala 'da tu pa nekaj res manjka'. Med iskanjem odgovorov kako zapolniti te 'luknje', sem sledila srcu in sama preizkusila številne alternativne oblike medicine na sebi, seveda. Seveda sem imela za to razloge. Ker so bili rezultati teh metod izjemno uspešni, sem se odločila, da nadaljujem svojo pot z učenjem tehnik, ki so mi pomagale. Ker pa sem velika ljubiteljica živali, si seveda želim, da bi tudi živali imele enake priložnosti.

Tako sem se pred nekaj leti odločila za študij akupresure za živali, saj sem ugotovila, da akupunktura pa le ni primerna za vse. Nekatere živali se bolj odzivajo na dotik kot na igle. No, tudi moj odnos do igel je pripomogel k tej odločitvi :). Študij je potekal preko najbolj priznane šole za akupresuro na živalih v Ameriki, 'Tallgrass Institut' (Colorado, USA), katerega programi so potrjeni s strani 'National Certification Commission for Acupuncture & Oriental Medicine (NCCAOM) in National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork (NCBTMB)' v ZDA.

Ker pa je moj cilj dvigniti nivo zavedanja o čustvovanju živali, sem se odločila, da poglobim znanje o Bachovih esencah, ki sem ga pridobila v Angliji, na 'The Bach Centre' (England, United Kingdom) in opravila tudi vse stopnje izobraževanja za uporabo esenc pri živalih na 'Natural Animal Centre' (Wales, United Kingdom).

Moja pot se med drugim nadaljuje z združevanjem akupresure in uporabe Bachovih svetnih esenc na akupresurnih točkah, da bi dosegla še boljše rezultate in pomagala tako živalim kot njihovim skrbnikom pri najbolj naravnem načinu odpravljanja težav, stabilizaciji imunskega sistema in preventivi.

 

When I look into the eyes of an animal I do not see an animal,

I see a loving beeing, I see a Friend, I feel a soul.

A. D. Williams.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.